Selasa, 20 Agustus 2019

Narkotiku ārstēšanas centrs kā korekcijas veids


Narkotiku ārstēšanas programmas ir salīdzinoši jauna joma. Tas ir tikai nesen sācies pēdējo 50 gadu laikā. Ir svarīgi saprast, ka daudzas zāļu terapijas pētījumu jomas vēl nav pabeigtas. Tomēr ir iestādes, kas strauji progresē.

Bet šī pieauguma iemesls galvenokārt ir dramatisks sabiedrības atkarības daļas pieaugums. Papildus tam ir finansēšanas aģentūras, kas var veikt maksājumus, kas radušies ārstēšanas laikā. Lielākā daļa no tām ir privātas veselības apdrošināšanas kompānijas, un šādi cēloņi ir iekļauti lielākajā daļā viņu veselības apdrošināšanas plānu.

Pirms narkotiku ārstēšanas centra attīstības narkotiku pacienti tiek ārstēti tikai ar psihoterapiju. Tomēr narkotiku ārstēšanas centri tika izveidoti jau pirms zinātnes pastāvēšanas, kas nodrošināja pareizu klīnisko tehnoloģiju. Šī tehnoloģija ir precīzi izstrādāta, lai pakāpeniski un pakāpeniski risinātu narkomānijas problēmas. Šie agrīnie mēģinājumi izveidoja slikti pazīstamu medikamentu centru, kas tika turēts diezgan ilgu laiku.

Šādi narkotiku ārstēšanas centri parasti balstās uz to procedūrām, kuru pamatā ir anonīmu alkoholiķu 12 soļi. Lai arī alkoholiķiem šī metode ir bijusi diezgan veiksmīga, tā nav devusi tieši vēlamos rezultātus personām, kas atkarīgas no narkotikām. Incidents ilga apmēram 20 gadus, un tā nelikās nekāda problēma, jo šādi narkomānijas ārstēšanas centri pamodās ar klientiem un naudu.

Vienkārši sakot, narkomānijas ārstēšanas centri ir iestādes, kas nodrošina drošu vietu narkomāniem, lai atgūtu no šķietami bezcerīgas klātbūtnes. Ja persona saskaras ar narkomānijas dilemmu, labākais risinājums viņam ir meklēt ārstēšanu no uzticama narkotiku ārstēšanas centra. Dažās pasaules daļās narkomānijas ārstēšanas centros un rehabilitācijas centros ir nelabvēlīgi apstākļi. Par laimi, Amerikas Savienotajās Valstīs mēs esam aprīkoti ar centru, kas izmanto uzlabotas tehnoloģijas un aprīkojumu, lai ārstētu un galu galā izārstētu pacientu.

Lielākajā daļā narkotiku ārstēšanas centru valstī ir zinātniski pamatotas no ķīmijas atkarīgas programmas, kas koncentrējas ne tikai uz pašu “slimību”, bet arī uz katra pacienta personisko atbildību tikt galā ar visiem stāvokļa aspektiem Es domāju. Šie aspekti var ietvert psiholoģiskos, fiziskos, fizioloģiskos, ģimenes, sociālos un garīgos faktorus.

Ārstēšana bieži aptver

Tā kā narkomānija tiek uzskatīta par ģimenes slimību, izglītība ir paredzēta gan pacientiem, gan ģimenēm. Pētījumos norādīts, ka vairums laulības konfliktu un saknes izraisošo narkotisko vielu atkarības un citi partneru atkarības veidi. Ķīmiskā atkarība izraisa arī šķiršanos, kā arī tuvinieku ļaunprātīgu izmantošanu un nolaidību.
Individuālas konsultācijas, lai turpinātu ārstēšanu pievērst pacientam.
Grupu terapija un kolektīvās ģimenes grupas
Nepieciešamā 12 soļu programma (piemēram, anonīms kokaīns, anonīms narkotisks un alkoholisks anonīms)
Narkotiku ārstēšanas centri parasti risina šādus atkarības jautājumus:

Heroīna atkarība
Kokaīna atkarība
Krekinga atkarība
Saindēšanās ar metānu
Saindēšanās ar skābekli
Saindēšanās ar hidrokodonu
Loltab atkarība
Alkohola atkarība
Kodeīna atkarība
Demerola atkarība
Žirauda atkarība
Opija atkarība
Opija atkarība
Perkoset atkarība
Ultram atkarība
Morfīna atkarība
Un citas atkarības no recepšu medikamentiem
Narkotiku ārstēšanas centri, kas izmanto vairāku veidu narkomānijas programmas, tiek izmantoti atsevišķi vai kopā. Citi specializējas īpašu metožu izmantošanā. Pamatā ir četras galvenās terapijas.

Rehabilitācijas programma, izmantojot 12 soļu atveseļošanās modeli
Uzvedības maiņa
Biofizikālās tiesības
Metadona klīnika
Detox rehabilitācija
Narkomānija nekad nav pastāvīga. Tas ir ārstējams un to var apgūt. Pacientiem un viņu ģimenēm jāstrādā pie tā paša kopīgā mērķa. Ārstēšanas centrs ir vienīgais veids, kā to sasniegt.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar